У кожної господині свідомо є бажання приготувати смачну і корисну їжу використовуючи хитрощі з не тільки знаннями, а й посудом для приготування. Для вибору правильно каструлі слід знати основні характеристики, а саме: скільки шарів на дні (від цього залежить рівномірний розподіл), матеріал: це кераміка мул і алюміній або найпопулярніша нержавіюча сталь (по-різному зберігається тепло). Наслідуючи останні технологічні новинки, ми підібрали найбільш надійні бренди, у яких кількість повернень мінімальна до виробника: Berghoff, Maestro, Rondell, Vinzer, Granchio, Fissman, Lessner, Сітон, а також можемо розділити на такі типи:
- З нержавіючої сталі
- З алюмінію
На ободе крышки с двух сторон разного диаметра отверстия. На самой кастрюльке - с двух сторон "носики".
Адекватная замена аналогичной кастрюле Ронделл - у Маестро даже визуально стенки толще и ЦЕНА отличная. Пользуюсь около полугода - очень довольна. РЕКОМЕНДУЮ