Практична зручна каструля
Сучасне кухонне начиння повинно зберігати максимум корисних речовин у харчових інгредієнтах, а також має бути енергоефективним. Саме такою є каструля Bohmann 1924 року.
Характеристики каструлі:
Особливості каструлі:
Характеристики кастрюли Bohmann
Особливості | Багатошарове дно |
Посудомийна машина | Можна мити |
Колір | Металик |
Об'єм, л | 6.6 |
Діаметр, см | 24 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Покриття | Ні |
Кришка | Скляна |
Індукційність | Так |
Матеріал ручок | Метал |
Кріплення ручок | З'єднання клепи |
Виробник | Bohmann |
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!
Їх відмінності можуть бути у кольорі, розмірі, матеріалі чи комплектації