Інтернет-магазин посуду
11 років успішної роботи для Вас!
14 днів на повернення без запитань *
12 років досвіду, консультанти не роботи
Довгий ніж для м'яса
Тільки спеціальні ріжучі аксесуари дозволяють швидко, гранично акуратно та безпечно звільнити м'ясо від кісток, жил та зайвого жиру. Вдалим прикладом такого інструменту є ніж обвалочний Tramontina 24602-007 PROFISSIONAL MASTER. Він має добре продуману форму, відрізняється практичністю, ергодичністю дизайну. Ніж виготовлений із поєднання гранично довговічних, зносостійких матеріалів.
Характеристики ножа:
Особливості ножа:
Характеристики кухонного ножа Tramontina
| Колір | Чорний |
| Довжина леза, см | 17.8 |
| Лезо | Метал, Нержавіюча сталь |
| Рукоятка | Бакеліт |
| Клас | Побутові |
| Кількість предметів | 1 |
| Виробник | Tramontina |
| Серія | Profissional Master |






Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні

Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!