Довгий ніж для м'яса
Тільки спеціальні ріжучі аксесуари дозволяють швидко, гранично акуратно та безпечно звільнити м'ясо від кісток, жил та зайвого жиру. Вдалим прикладом такого інструменту є ніж обвалочний Tramontina 24602-007 PROFISSIONAL MASTER. Він має добре продуману форму, відрізняється практичністю, ергодичністю дизайну. Ніж виготовлений із поєднання гранично довговічних, зносостійких матеріалів.
Характеристики ножа:
Особливості ножа:
Характеристики кухонного ножа Tramontina
Колір | Чорний |
Довжина леза, см | 17.8 |
Лезо | Метал, Нержавіюча сталь |
Рукоятка | Бакеліт |
Клас | Побутові |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Tramontina |
Серія | Profissional Master |
Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!