Кухарський м'ясний ніж
Виготовлене з антикорозійних сплавів лезо, яким оснащений ергономічний ніж для м'яса Tramontina 24609-088 PROFISSIONAL MASTER white, має особливе, клиноподібне заточування і має потужну ріжучу силу. Ця якість забезпечує швидке та комфортне оброблення навіть замороженого м'яса.
Характеристики ножа:
Особливості ножа:
Щоб готувати навіть найскладнішу страву з м'ясними інгредієнтами, більше нагадувала захоплююча пригода, а не рутинна праця, достатньо купити ніж для м'яса Tramontina 24609-088 PROFISSIONAL MASTER white.
Характеристики кухонного ножа Tramontina
Колір | Білий |
Довжина леза, см | 20.3 |
Лезо | Метал |
Рукоятка | Бакеліт |
Клас | Побутові |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Tramontina |
Серія | Profissional Master |
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!