Професійний м'ясний ніж
Приготування багатьох складних м'ясних страв вимагає від кухаря граничної акуратності, яка потрібна для максимально рівної нарізки м'яса на красиві скибочки. Виконаний з безпечних матеріалів, що відрізняється антикорозійними властивостями ніж для м'яса Tramontina 24610-088 PROFISSIONAL MASTER white допоможе вам швидко обробити навіть заморожену тушу.
Характеристики ножа:
Переваги ножа:
Купуйте ніж для м'яса Tramontina 24610-088 PROFISSIONAL MASTER white, і цей ріжучий аксесуар стане вашим вірним помічником у обробці м'ясних та інших твердих, твердих харчових інгредієнтів.
Характеристики кухонного ножа Tramontina
Колір | Білий |
Довжина леза, см | 20.3 |
Лезо | Метал, Нержавіюча сталь |
Рукоятка | Бакеліт |
Клас | Побутові |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Tramontina |
Серія | Profissional Master |
Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!