ВІД ТУШЕНОГО М'ЯСА ДО ШВИДКОГО ЗАПІКАННЯ
Каструля 5 літрів і 28 см в діаметрі ідеально підходить для приготування: рагу, карі, різотто, морепродуктів, птиці, м'яса, макаронів, соусів, різотто, овочів, супів, карі, картоплі та ін. свої органолептичні властивості (колір, форма, текстура, аромат та смак) Також продукти збережуть усю поживну та біологічну цінність (вітаміни, мінерали, білки, мікро- та макроелементи) після приготування в посуді Zepter.
ЩО РОБИТЬ КАСТРЮЛЮ ZEPTER ОСОБЛИВОГО?
Передові технології та чудовий дизайн означають, що кожна деталь каструлі Цептер ретельно продумана і точно розрахована на легке і правильне приготування здорової їжі. Результат ви можете оцінити, використовуючи функціональну каструлю, яка допоможе захистити ваше здоров'я та приготувати здорову та смачну їжу.
ЦЯ КАСТРЮЛЯ ДОВГОВЕЧНА І ДОЗВОЛЯЄ ПРАВИЛЬНИМ СПОСОБОМ ГОТУВАТИ ЗДОРОВУ ЇЖУ, ПРЕДСТАВЛЯЄ СЕБЕ ВДОСЛІННІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І, НАПЕРЕД УСЕ, ЗАХИЩАЄ ВАШ.
1. ЗАХИСТИТЬ СВОЄ ЗДОРОВ'Я : Всі кухонний посуд Zepter гарантує зниження споживання жирів, калорій та збереження вітамінів, мінералів та білків у готових продуктах, зберігаючи при цьому поживні, біологічні та органолептичні властивості харчових продуктів. Медичні дослідження довели, що нездорове харчування є основною причиною всіх найбільш серйозних хронічних захворювань в сучасному світі (епідемія ожиріння, гіпертонії, серцево-судинні хвороби, діабет і рак). Нездорове харчування, приготування їжі у посуді поганої якості є основними причинами серцево-судинних захворювань – вбивці номер один у світі. Ми без необхідності варимо овочі у воді та смажимо їжу за високих температур на небезпечних перегрітих жирах. В результаті ми їмо їжу, позбавлену поживної цінності, яка дає нам відчуття ситості лише на короткий час і голод повертається дуже швидко, змушуючи нас з'їдати дуже багато. У результаті ми споживаємо надто багато солі, надто багато жиру та цукру, надто багато калорій та надто багато нездорової їжі. Зрештою, ми отримуємо негативні наслідки для нашого здоров'я. Завдяки новітній інноваційній технології від Zepter, продукти можуть бути приготовлені без додавання води, олії чи інших жирів, за низьких температур, тим самим зберігаючи поживні речовини у продуктах. Таке приготування продуктів призведе до зниження калорійності їжі – до 1500 калорій на тиждень. Тільки за рахунок переходу від низької якості кухонного посуду та спираючись на високу якість посуду Zepter, ви маєте можливість скоротити понад 6000 калорій на місяць.
2. ПОЖИТТЄВА ГАРАНТІЯ : каструля Zepter майстерно виготовлена з чудового металу Zepter 316 L. Це непорушний метал високої якості коштує на 50% більше при виробництві, ніж нержавіюча сталь 18/10 і є виключно ціннішим і надзвичайно міцним металом. Незрівнянний метал є екологічно чистим та більш стійким до фізичних та хімічних впливів та повністю стійкий до корозії. Цептер відповідає за якість металу та дає гарантію на весь термін його служби.
3. УНІКАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ : Zepter розробив процес приготування, де рідина, що міститься у всіх овочах, перетворюється на пару і піднімається нагору, конденсується при контакті з кришкою, яка завжди холодніша, ніж решта посуду, і капає вниз на їжу. Процес йде повільно, доки їжа не буде повністю приготована. Це називається замкнене коло Цептер, і цей процес гарантує здорове приготування їжі без додавання води або жирів, завжди при низьких температурах . Мало того, що їжа, приготовлена таким чином, більш здорова, вона ще й смачніша, тому що натуральний колір та аромат продуктів зберігається (навіть без додавання солі та спецій). А виглядає їжа краще, тому що колір, форма і текстура продуктів залишаються незмінними.
4. ZAC : термоакумулююче компактне дно каструлі від Цептер (ЗАК). Запатентоване потрійне термоакумулююче компактне дно від Цептер називається Accuthermal Compact (ZAC) – це серце Цептер – системи для правильного приготування здорової їжі. Воно виконане з трьох шарів легких металів (індукційного, акумулюючого та провідного). Дно з'єднане з посудом спеціальною прес-машиною під тиском 2000 тонн - не склеєне, не спаяне, - компактне, не руйнується і не деформується після використання.
5. КРИШКА ПОСУДУ ЦЕПТЕР : значно важче, ніж більшість звичайних кришок, вона підходить до всього посуду Цептер відповідного діаметру, герметично закриває посуд під час приготування їжі за допомогою гідрозатвору, який допомагає створювати замкнене коло і в той же час запобігає псуванню їжі.
КРАЯ ПОСУДУ ЦЕПТЕР:
Запобігають проливанню рідини, холодніші, ніж дно посуду, завжди залишаються чистими.
6. РУЧКИ : Ручки посуду Цептер є унікальною розробкою, що не перегріваються завдяки запатентованій технології, що забезпечує мінімальну взаємодію з корпусом Цептер посуду. Ергономічні ручки красиві та зручні у користуванні. Стильний дизайн дозволяє комфортно тримати посуд у руках. Крім того, ручки представлені в декількох кольорах, ви можете вибрати колір ручок, що підходить під ваш індивідуальний інтер'єр. Ручки мають унікальне покриття, стійке до подряпин.
7. МЕНШЕ ЖИРУ, більше вітамінів : Вміст вітаміну С у картоплі при варінні у воді знижується на 60-80%. Те саме стосується й інших овочів. Продукти харчування втрачають свої вітаміни через неправильний спосіб приготування їжі та посуд поганої якості. Дослідження показують, що приготування їжі в посуді Zepter зберігає 72% більше вітаміну А, 252% більше кальцію, 336% більше фосфору, у 83% більше заліза. Було встановлено, що телятина містить на 67% менше жиру, якщо її приготувати в посуді Цептер, а курка на 51% менше жиру. Це гарна новина для людей із високим рівнем холестерину. І це також хороша новина для тих з нас, хто знаходиться в зоні ризику розвитку раку, оскільки 62% усіх ракових захворювань (молочної залози, товстої кишки, передміхурової залози, нирок) обумовлено високим вмістом жирів у харчуванні. Це особливо актуально для тих, хто страждає на ожиріння через неправильне приготування їжі з додаванням жиру, олії, солі в неякісний посуд.
8. АНТИПРИГАРНА ПОВЕРХНЯ : Погана якість посуду є найбільшим ворогом нашого здоров'я. Найбільш поширеними матеріалами є кераміка, скло, алюміній, тефлон, сталь низької якості, легка сталь, емаль, антипригарне покриття. Ці матеріали часто окислюються, ними з'являється іржа; звичайний кухонний посуд найчастіше виготовляється з тих матеріалів, які використовуються в будівництві, тому їжа найчастіше схильна до термічних опіків. Дослідження показали, що антипригарні покриття та аналогічні матеріали виділяють токсичні гази при нагріванні, які мають канцерогенні властивості. Антипригарна поверхня від компанії Zepter створюється за допомогою спеціальної технології, яка змінює структуру металу, поверхня посуду Цептер НЕ ЗМІСТ будь-яких шкідливих антипригарних покриттів , що робить його абсолютно безпечним для вашого здоров'я. Поверхню можна легко мити та чистити.
9. РАДІОЦИФРОВИЙ ТЕРМОКОНТРОЛЕР : гарантує повний контроль над процесом приготування їжі. Радіоцифровий термоконтролер від Цептер є новим видатним пристроєм, який дозволяє повністю автоматизувати процес приготування їжі від початку до кінця. Розумна технологія дозволяє готувати здорову їжу правильним способом без необхідності витрачати довгий годинник на кухні. Це дає нам більше вільного часу робити інші речі, якими ми зазвичай любимо займатися. З радіоцифровим термоконтролером достатньо задати температуру і час приготування, просто натиснувши на кнопки. Після того, як все встановлено, процес приготування починається та закінчується автоматично. Зручна шкала дозволяє відстежувати температуру: також ви можете вибрати режим приготування. Кольорові поля вказують на три діапазони температур: жовте поле для попереднього нагріву, зелене поле для правильної температури варіння, а червоне поле вказує на перегрів.
10. ЕКОНОМІЧНІСТЬ : Цептер посуд заощаджує час, енергію та місце на плиті, але насамперед захищає ваше здоров'я. Варіть продукти у власному соку за низької температури, заощаджуйте до 70% витрат на електроенергію і до 30% витрат на харчування . Економія може становити до кількох тисяч євро щороку. Крім того, посуд Цептер практичний у використанні, економить простір при зберіганні та легко миється, у тому числі, в посудомийній машині.
Характеристики кастрюли Zepter
Особливості | Використання в духовці, Багатошарове дно, Захист від опіків |
Посудомийна машина | Можна мити |
Колір | Металик |
Висота, см | 9 |
Об'єм, л | 5 |
Діаметр, см | 28 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Покриття | Ні |
Кришка | Нержавіюча сталь |
Індукційність | Так |
Матеріал ручок | Нержавіюча сталь |
Кріплення ручок | Точкова зварка |
Виробник | Zepter |
Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!