Як довго ви нарізали зелень інструментами, які не призначені для цього?
Ніж – це найкраще рішення у тому, щоб подрібнити чи нарубати тонкі стебла і листя зелені, т.к. використання недостатньо гострого ножа може пошкодити волокна, що містяться в зелені та залишити їх «роздавленими» у процесі нарізки.
Нарізайте зелень як професіонал з нашими кухонними ножицями , які незмінно забезпечать рівний зріз завдяки своїм надзвичайно гострим краям!
Це єдиний шлях зберегти цінні волокна та залишити їх неушкодженими.
Леза ножиць виготовлені з високоякісної сталі X50 CrMoV15, що гарантує довговічність ріжучої кромки та стійкість до корозії.
Виковані з цільного шматка сталі і загартовані холодом , ножиці чудово підходять для різних завдань: від нарізки свіжої зелені без руйнування волокон, до розрізання мотузки і нарізування сухофруктів часточками.
Рукоятка виготовлена з поліоксиметилену – безпечного для харчових продуктів матеріалу, завдяки чому вона відрізняється міцністю та простотою у догляді.
Як додаткову функцію ножиці оснащені вбудованою відкривалкою для пляшок.
Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!