ТРИХУРНОВА КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ НАЙКРАЩОЇ ТЕПЛОПЕРЕДАЧІ ТА ВИШУКАНОГО СМАКУ ЇЖИ, ПРИГОТУВАНОЇ НА ГРИЛІ
Відмінно підходить для всіх видів плит, також, як і для духовок, використовуючи Гриль Masterpiece Cookware дуже зручно приготувати птаха, м'ясо, печеню, овочі, морепродукти, картоплю та іншу їжу. Він оснащений запатентованою технологією термоакумулюючого компактного дна від Zepter, що складається з 3-х шарів різних металів.
Термоакумулююче компактне дно від Zepter дозволяє посуду накопичувати та підтримувати енергію швидко. Тепло миттєво проходить через дно до стінок посуду, не зменшуючи обертів, а потім рівномірно розподіляється по всьому посуду. Ця властивість дозволяє готувати їжу за низьких температур, що знижує споживання енергії та дозволяє продуктам зберігати свої корисні властивості, що, у свою чергу, запобігає втраті дорогоцінних поживних речовин. Таким чином, приготування їжі проводиться при високих температурах значно перевищують температури кипіння. Дно зберігає дуже високі температури і при цьому не деформується.
ЩО РОБИТЬ ZEPTER ГРИЛЬ таким особливим?
Передові технології та чудовий дизайн означає, що кожна деталь Zepter гриль ретельно продумана та опрацьована та все точно розраховано на легке та правильне приготування здорової їжі. Результат такого ретельного опрацювання, це можливість сучасних функціональних каструль захищати ваше здоров'я та виробляти таку смачну та корисну їжу. Ось 7 фактів про те, чому посуд Цептер є провідним у світі:
1. Найвища якість Матеріалів: Метал 316L – це високоякісна нержавіюча сталь, яка використовується у виробництві кухонного посуду Zepter Masterpiece. Використовується виключно в таких сферах застосування, де якість матеріалу цінується понад усе: у виробництві хірургічних інструментів, імплантатів, ексклюзивних годинників та інших товарів класу люкс. Цей тип сталі не пористий, дозволяє їжі не пригоряти до поверхні, не окислюється, не зберігає запахів їжі, не викликає алергії і легко очищається. Ці якості роблять його ідеальним для приготування здорової їжі.
А при використанні спеціальної кришки Syncro-Clik найвища якість приготування їжі в посуді Zepter доповнюється прискореним приготуванням їжі. Ідеальне рішення для швидкого приготування здорової їжі у сучасному світі.
2. Інноваційний дизайн: Кришка Zepter ідеально підходить до країв посуду Zepter відповідного діаметру для її герметизації, щоб створити замкнутий цикл приготування їжі та запобігти втраті поживної цінності продуктів під час їх приготування. Цей інноваційний дизайн не дозволяє запахам приготування їжі залишати посуд, що дозволяє зберегти свіжість у вашій квартирі. Кришка багатофункціональна і може бути використана як підставка та для сервірування при подачі страв.
3. Безпека: ергономічний дизайн для зручного використання. Посуд Zepter має безпечні ручки, які не перегріваються, тому ви не можете обпектися під час приготування їжі. Існують різні плити, які нагрівають ручки посуду та змушують Вас бути дуже обережними, щоб не обпектися. Інноваційне і практичне рішення від Zepter дозволяє поставити кришку на ручки посуду, які не нагріваються, і не переживати про те, що є можливість обпектися.
4. Здорове приготування їжі за низьких температур: Дно посуду Masterpiece Cookware термоакумулююче та компактне, складається з 3 шарів різних металів. Дно посуду приєднано до корпусу за допомогою прес-машини, яка чинить тиск до 2000 тонн (без склеювання або спайки), що робить дно посуду компактним і неруйнівним. Термоакумулююче компактне дно посуду накопичує енергію від найменшого джерела тепла і передає тепло швидко і рівномірно, утворюючи процес теплопередачі таким чином, що процес приготування їжі здійснюється при найнижчих температурах. Приготування за низьких температур має важливе значення для захисту поживних властивостей продуктів, запобігаючи їх руйнуванню, що відбувається, коли їжа готується при високих температурах. Це також заощаджує до 70% електроенергії. І, нарешті, радіоцифровий термоконтролер від компанії Zepter, який дозволяє повністю автоматизувати процес приготування їжі, від початку і до кінця.
5. Антипригарні технології: URA технологія Цептер нова революційна антипригарна технологія, яка змінює нижню металеву поверхню дна посуду на молекулярному рівні. Відсутність шкідливих та токсичних речовин робить посуд абсолютно безпечним для приготування корисних та смачних страв.
6. Менше жиру: результати досліджень показують, що приготування продуктів у посуді Zepter зберігає на 72% більше вітаміну А, на 252% більше кальцію, на 336% більше фосфору, у 83% більше заліза, ніж у продуктах, приготовлених у звичайному посуді. . Було встановлено, що телятина містить на 67% менше жиру, коли її смажать у посуді Цептер, а курці вміст жиру знижується на 51%, від її природного вмісту жиру. Це гарна новина для людей із високим рівнем холестерину. А також це хороша новина для тих, хто перебуває в зоні ризику розвитку ракових захворювань, оскільки 62% усіх ракових захворювань (молочної залози, товстої кишки, передміхурової залози, нирок) обумовлено високим вмістом жирів у харчуванні. Ожиріння настає через неправильне приготування їжі з додаванням жиру, олії, солі в посуді поганої якості.
7. Контроль температури: з радіоцифровим термоконтролером Ви можете задати температуру і час для запуску повністю автоматизованого процесу приготування їжі простим натисканням кнопки. Уявіть, скільки часу Ви зможете заощадити при цьому!
Характеристики сковороды Zepter
Колір | Металик |
Висота, см | 6 |
Об'єм, л | 2.5 |
Діаметр, см | 22 |
Призначення | Гриль |
Індукційність | Так |
Покриття | Ні |
Матеріал | Нержавіюча сталь, |
Матеріал кришки | Металева |
Ручка | Незнімна |
Матеріал ручок | Нержавіюча сталь |
Посудомийка | Можна |
Особливості | Багатошарове дно, Використання в духовці, Рифлене дно |
Виробник | Zepter |
Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!