ГОТУЙТЕ ПРАВИЛЬНО З НОВОЮ АНТИПРИГАРНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ ВІД ZEPTER
Сотейник ідеально підходить для приготування: птиці, м'яса, смаженого м'яса, рису, макаронів, соусів, різотто, овочів, супів, карі, морепродуктів, картоплі та ін. наступного кулінарного досягнення. Випробуйте новий, справжній смак продуктів, які зберегли свої органолептичні властивості (колір, форма, текстура, аромат і смак).
ЩО РОБИТЬ ПОСУД ZEPTER ОСОБЛИВОГО?
Передові технології та чудовий дизайн означають, що кожна деталь асортименту посуду Цептер ретельно продумана і точно розрахована на легке і правильне приготування здорової їжі. Результат ви можете оцінити, використовуючи функціональний сотейник, який захистить ваше здоров'я та приготує здорову та смачну їжу.
ЦЯ ПОСУД ДОВГОВІЧНИЙ І ДОЗВОЛЯЄ ПРАВИЛЬНИМ СПОСОБОМ ГОТУВАТИ ЗДОРОВУ ЇЖУ, ПРЕДСТАВЛЯЄ СОБОЮ ВДОСЛІННІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І, НАсамперед, ЗАХИЩУЄ ВАШ.
Ось десять фактів, чому посуд Цептер є світовим лідером:
- РІВНОМІРНО РОЗПОДІЛЯЄ ТЕПЛО
- ЇЖА НЕ ПРИГОРАЄ
- ПОВНІСТТЮ СТІЙЧИВА ДО КОРОЗІЇ
- НЕ ЗМІНЮЄ КОЛІР
- НЕПОРИСТА І НЕ ЗБЕРІГАЄ ЗАПАХИ ЇЖИ
- ПРОСТА В ВИКОРИСТАННІ ТА ДОГЛЯДІ
- НЕ РУШУЄТЬСЯ, БІЛЬШЕ СТІЙЧИВА ДО ФІЗИЧНИХ І ХІМІЧНИХ ВПЛИВ
- ЕКОЛОГІЧНА
- НЕЙТРАЛЬНА І НЕ ВИКЛИКАЄ алергії
- Безстрокова гарантія
ЗАХИЩУЄ ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Весь кухонний посуд Zepter гарантує менш шкідливі жири, менше калорій, але більше вітамінів, більше мінералів та більше білків, зберігаючи при цьому поживні, біологічні та органолептичні властивості харчових продуктів. Медичні дослідження довели, що нездорове харчування є основною причиною всіх найбільш серйозних хронічних захворювань у світі сьогодні (епідемія ожиріння, гіпертонії, серцево-судинні хвороби, діабет та рак). Нездорове харчування, приготування їжі у посуді поганої якості є основними причинами серцево-судинних захворювань – вбивця номер один у світі. Ми дарма варимо овочі у воді та смажимо їжу при високих температурах у небезпечних перегрітих жирах. В результаті ми їмо їжу, позбавлену поживної цінності, яка дає нам відчуття ситості лише на короткий час і голод повертається дуже швидко, змушуючи нас їсти занадто багато. У результаті ми споживаємо надто багато солі, надто багато жиру та цукру, надто багато калорій та надто багато нездорової їжі. Зрештою, ми отримуємо негативні наслідки для нашого здоров'я. Завдяки новітній інноваційній технології від Zepter, продукти можуть бути приготовлені без додавання води, олії чи інших жирів, за низьких температур, тим самим зберігши поживні речовини у продуктах. Таке приготування приведе до зниження калорійності їжі - до 1500 калорій на тиждень. Тільки за рахунок переходу від низької якості кухонного посуду та спираючись на високу якість посуду Zepter, ви маєте можливість скоротити понад 6000 калорій на місяць.
ПОЖИТТЄВА ГАРАНТІЯ: посуд Zepter майстерно виготовлений із чудового металу Zepter 316 L. Це непорушний метал високої якості коштує при виробництві до 50% більше, ніж нержавіюча сталь 18/10 і є винятково більш цінним і надзвичайно міцним. Незрівнянний метал є екологічно чистим і стійкішим до фізичних і хімічних впливів щодо інших видів металу, він повністю стійкий до корозії. Цептер відповідає за якість металу та дає гарантію на весь термін його служби.
УНІКАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ: Zepter розробив процес приготування, де рідина, що міститься у всіх овочах, перетворюється на пару, виходить із продуктів і піднімається нагору, конденсується при контакті з кришкою, яка завжди холодніша, ніж решта посуду, і капає вниз на їжу. Процес йде повільно, доки їжа не буде повністю приготована. Це називається замкнене коло Цептер, і це гарантує здорове приготування їжі без додавання води чи жирів, завжди за низьких температур. Мало того, що їжа, приготовлена таким чином, більш здорова, вона ще й смачніша, тому що натуральний колір, форма, текстура та аромат продуктів зберігається (без додавання солі та спецій).
ZAC: термоакумулююче компактне дно від Цептер(ЗАК). Запатентоване потрійне термоакумулююче компактне дно від Цептер називається Accuthermal Compact (ZAC) – це серце Цептер – системи для правильного приготування здорової їжі. Воно виконане з трьох шарів легких металів (індукційного, акумулюючого та провідного). Дно з'єднане з посудом спеціальною прес-машиною під тиском 2000 тонн - не склеєне, не спаяне, - компактне, не руйнується і не деформується після використання.
КРИШКА ПОСУДУ ЦЕПТЕР: значно важче, ніж більшість звичайних кришок, вона підходить до всього посуду Цептер відповідного діаметру, герметично закриває посуд під час приготування їжі за допомогою гідрозатвору, який допомагає створювати замкнене коло і в той же час запобігає псуванню їжі.
КРАЮ ПОСУДУ ЦЕПТЕР: Запобігають проливанню рідини, холодніші, ніж дно посуду, завжди залишаються чистими.
РУЧКИ: Ручки для будь-якого посуду Цептер є унікальною розробкою, не перегріваються завдяки запатентованій технології, що забезпечує мінімальну взаємодію з тілом Цептер посуду. Ергономічні ручки красиві та зручні у користуванні. Стильний дизайн дозволяє комфортно тримати посуд у руках. Крім того, ручки представлені в кількох кольорах, ви можете вибрати колір ручок, що підходить під ваш індивідуальний інтер'єр. Ручки відрізняються унікальним покриттям, стійким до подряпин.
МЕНШЕ ЖИРУ, більше вітамінів: Вміст вітаміну С у картоплі при варінні у воді знижується на 60-80%. Те саме стосується й інших овочів. Продукти харчування втрачають свої вітаміни через погані методи приготування їжі та посуд поганої якості. Дослідження показують, що приготування їжі в посуді Zepter зберігає до 72% більше вітаміну А, до 252% більше кальцію, до 336% більше фосфору, до 83% більше заліза. Було встановлено, що телятина містить на 67% менше жиру, якщо її приготувати в посуді Цептер, а курка на 51% менше жиру. Це гарна новина для людей із високим рівнем холестерину. А також це гарна новина для тих з нас, хто знаходиться в зоні ризику розвитку раку, оскільки 62% усіх ракових захворювань (молочної залози, товстої кишки, передміхурової залози, нирок) обумовлено високим вмістом жирів у харчуванні. Це особливо актуально для тих, хто страждає на ожиріння через неправильне приготування в неякісному посуді їжі з додаванням жиру, олії, солі.
АНТИПРИГАРНА ПОВЕРХНЯ: Погана якість посуду є найбільшим ворогом нашого здоров'я. Найбільш поширеними матеріалами є кераміка, скло, алюміній, тефлон, сталь низької якості, легка сталь, емаль, антипригарне покриття. Ці матеріали часто окислюються, ними з'являється іржа; звичайний кухонний посуд виготовлений з тих матеріалів, які використовуються в будівництві, тому їжа найчастіше схильна до термічних опіків. Дослідження показали, що антипригарні покриття та аналогічні матеріали виділяють токсичні гази при нагріванні, які мають канцерогенні властивості. Антипригарна поверхня від компанії Zepter створюється за допомогою спеціальної технології, яка змінює структуру металу, поверхня посуду Цептер НЕ ЗМІСТ будь-яких шкідливих антипригарних покриттів, що робить його абсолютно безпечним для вашого здоров'я. Поверхня посуду Цептер можна легко мити та чистити.
РАДІОЦИФРОВИЙ ТЕРМОКОНТРОЛЕР: гарантує повний контроль над процесом приготування їжі. Радіоцифровий термоконтролер від Цептер є новим видатним пристроєм, який дозволяє повністю автоматизувати процес приготування їжі від початку до кінця. Розумна технологія дозволяє готувати здорову їжу правильним способом без необхідності витрачати довгий годинник на кухні. Це дає нам більше вільного часу робити інші речі, якими ми зазвичай любимо займатися. З Радіоцифровим термоконтролером достатньо задати температуру і час приготування, просто натиснувши на кнопки. Після того, як все встановлено, процес приготування починається та закінчується автоматично. Зручна шкала дозволяє відстежувати температуру: також ви можете вибрати режим приготування. Кольорові поля вказують на три діапазони температур: жовте поле для попереднього нагріву, зелене поле для правильної температури варіння, а червоне поле вказує на перегрів.
ЕКОНОМІЧНІСТЬ: Цептер посуд заощаджує час, енергію та місце для зберігання, але перш за все, вона захищає здоров'я. Варіть продукти у власному соку за низької температури, заощаджуйте до 70% витрат на електроенергію і до 30% витрат на харчування. Економія може становити до кількох тисяч євро щороку. Крім того, посуд Цептер практичний у використанні, зберіганні та легко миється, у тому числі, в посудомийній машині.