Ніж Kai 6710D Wasabi для обробки риби серії Wasabi Blackпопулярний серед кулінарів завдяки високоміцному матеріалу, ідеально заточеному лезу, правильно збалансованій рукоятці.
Докладніше про цю модель:
- ніж відноситься до серії професійного посуду
- довжина леза 10 см
- довжина рукоятки 12,6 см
- матеріал леза - міцна сталь, 58+/-1 HRC
- ручка виконана з комбінації бамбукової пудри та поліпропілену, яка характеризується підвищеною антибактеріальною властивістю.
- завдяки ідеально вбудованому лезу, частинки продуктів не накопичуються в місці з'єднання леза та рукоятки
- упакований у подарункову упаковку
Якщо і обробляти рибу, то тільки професійним ножем марки Kai!