Котел Ситон 12 л готує страви якісно, швидко та найголовніше смачно.
Каза має наступні характеристики:
Переваги та поради щодо догляду за чавунним казаном
1. Його можна використовувати як у домашніх умовах, так і на відкритому повітрі.
2. Після покупки чавунний казан необхідно прожарити протягом 1 години з олією. Найкраще це робити на вулиці, інакше Ваша кухня ще дуже довго пахне згорілою олією.
3. Чавунний казан треба поставити на відкритий вогонь, залити в нього 700-800 г олії і періодично нахиляти в різні боки, щоб вся поверхня казана рівномірно прожарилася.
4. Після прожарювання казан промити теплою водою і насухо протерти. Наразі він готовий до використання.
5. Не забувайте про те, що чавунний казан дуже пористий за своєю структурою, тому його в жодному разі не слід мити з будь-якими хімічними засобами.
6. Згодом у казані утворюється тонка жирова плівка, яка не дозволить жодній страві пригоріти.
7. Після приготування необхідно вимити, просушити та змастити олією.
Завдяки якості та зручності використання, Вам вдасться втілити будь-який кулінарний шедевр.
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!