Сучасний, ультрагострий ніж
Для правильної, швидкої і акуратної обробки будь-яких м'ясних інгредієнтів все ж таки потрібно мати певну вправність. Також не завадять і спеціальні ріжучі аксесуари, виконані з довговічних матеріалів і які відрізняються спеціальною формою леза. Вдалим прикладом такого особливого аксесуару є ніж обвалочний Tramontina 24602-085 PROFISSIONAL MASTER white.
Характеристики ножа:
Особливості ножа:
Щоб нарізка навіть замороженого м'яса забирала мінімум часу і ваших сил, достатньо купити ніж обвалочний PROFISSIONAL MASTER white.
Характеристики кухонного ножа Tramontina
Колір | Білий |
Лезо | Метал |
Рукоятка | Бакеліт |
Клас | Побутові |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Tramontina |
Серія | Profissional Master |
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!