ВІД ПОВІЛЬНОГО ПРИГОТУВАННЯ ТУШЕНОГО М'ЯСА ДО ШВИДКОГО
Вам потрібна ідеальна каструля для приготування птиці, м'яса, печені, рису, пасти, соусу болоньєзе, рисотто, овочів, тушкованого м'яса, супу, чилі кон карне, страв з каррі, морепродуктів, картоплі чи бобів? Виберіть із нашого різноманітного асортименту каструлі для ваших майбутніх кулінарних дослідів. Спробуйте новий смак їжі, яка зберегла свої органолептичні властивості (колір, форму, структуру, аромат та смак), їжа також корисна, тому що її харчові та біологічні цінності, (вітаміни, мінерали, білки, мікро та макро-мікроелементи), збережені .
ЩО РОБИТЬ КАСТРЮЛІ ZEPTER ТАКИМИ ОСОБЛИВИМИ?
Передові технології у поєднанні з чудовим та багатофункціональним дизайном означають, що кожна деталь посуду Zepter ретельно продумана та виготовлена з надзвичайною точністю для отримання максимального кулінарного досвіду. В результаті сучасний функціональний посуд захищає ваше здоров'я і готує смачну їжу. Наведемо 10 фактів, чому посуд Zepter є світовим лідером:
ЗАХИЩУЄ ВАШЕ ЗДОРОВ'Я: Всі кухонний посуд Zepter гарантує менше шкідливих жирів, менше калорій, при цьому більше вітамінів, більше мінералів та більше білків, зберігаючи поживні, біологічні та органолептичні властивості харчових продуктів. Науковою медициною доведено, що сьогодні нездорове харчування – головна причина всіх хронічних захворювань у світі: ожиріння, гіпертонії, серцево-судинних захворювань, діабету та раку. Нездорове харчування, неправильне приготування їжі у посуді поганої якості є основними причинами серцево-судинних захворювань – вбивця номер один у світі. Ми варимо при високих температурах у киплячій воді та смажимо на шкідливих перегрітих жирах. В результаті ми їмо їжу, позбавлену поживної цінності, яка дає нам відчуття ситості лише на короткий час, і голод повертається дуже швидко, змушуючи нас їсти надто багато. У результаті ми споживаємо надто багато солі, надто багато жиру та цукру, надто багато калорій та надто багато нездорової їжі. Зрештою, все це негативно позначається на здоров'ї. Завдяки новітній інноваційній технології від Zepter, їжа може бути приготована без додавання води, олії чи інших жирів, за низьких температур, тим самим зберігши свою поживну цінність. Такий спосіб приготування їжі призводить до зниження калорійності їжі – до 1500 калорій на тиждень. Тільки за рахунок переходу від посуду низької якості на високу якість посуду Zepter ви зможете скоротити раціон більш ніж на 6000 калорій на місяць.
ПОЖИТТЄВА ГАРАНТІЯ: Посуд Zepter майстерно виготовлений з чудового металу 316L. Цей незрівнянний метал екологічний, не руйнується, стійкіший до фізичних і хімічних впливів і повністю стійкий до корозії. Компанія Zepter відповідає за якість металу та дає гарантію на весь термін його служби.
УНІКАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ЇЖИ: Компанія Zepter розробила процес приготування їжі, при якому пара, яку виділяють продукти, піднімається вгору, конденсується при контакті з кришкою, яка завжди холодніша, ніж дно і стінки посуду і опускається вниз. Цей процес повторюється знову і знову, доки їжа не буде ідеально приготовлена. Він називається замкнутий цикл Zepter, який гарантує здорове приготування їжі при низьких температурах, без додавання води або жирів. Мало того, що їжа приготована в такий спосіб корисніша, вона ще й смачніша, оскільки збережені її природний колір, форма, текстура та аромат (без додавання солі чи спецій).
ТЕРМОАКУМУЛЮЮЧЕ КОМПАКТНЕ ДНО ZEPTER (ZAC): Дно кожної каструлі Zepter складається з трьох шарів металу: індукційного, акумулюючого, провідного. Запатентована технологія називається Термоакумулююче Компактне Дно Zepter (ZAC) - це основа способу Zepter приготування здорової їжі. Унікальна прес-машина під тиском 2000 тонн з'єднує тришарове дно з посудом (не склеюючи і не спаюючи), таким чином, що їх неможливо розділити або деформувати.
Кришка ZEPTER: значно важче, ніж більшість звичайних кришок, ідеально прилягає до країв посуду і герметично закриває її водяним затвором, утворюючи замкнутий цикл Zepter, зберігаючи при цьому в їжі поживні речовини. Кришка Zepter може фіксуватися на запатентованих ручках посуду Zepter, що дозволяє економити простір.
БЕЗПЕКИ: Ручки Zepter на кожній каструлі мають унікальний дизайн, завдяки якому не перегріваються: запатентована технологія гарантує їх мінімальне з'єднання з корпусом посуду Smart-лінії Masterpiece. Ергономічна та стильна конструкція ручок забезпечує надійне та зручне захоплення. Також можна персоналізувати посуд та індивідуально підібрати колір ручок, вибравши його з палітри додаткових кольорів, виконаних за допомогою запатентованого методу нанесення покриття, стійкого до подряпин.
МЕНШЕ ЖИРУ, БІЛЬШЕ ВІТАМІНІВ: Вміст вітаміну С у картоплі при варінні у воді знижується на 60-80%. Те саме стосується й інших овочів. У продуктах зменшується вміст вітамінів під час неправильного способів приготування та використання посуду поганої якості. Наукові дослідження показують, що посуд Zepter на відміну від звичайного зберігає на 72% більше вітаміну А, на 252% більше кальцію, на 336% більше фосфору і на 83% більше заліза. Яловичина, приготовлена в такий спосіб, містить на 67% менше жиру, курка на 51%. Це гарна новина для людей із високим рівнем холестерину. А також для тих, хто знаходиться в зоні ризику розвитку ракових захворювань, оскільки 62% усіх ракових захворювань (молочної залози, товстої кишки, передміхурової залози, нирок) обумовлено високим вмістом жирів у харчуванні. Ожиріння настає через неправильне приготування їжі з додаванням жиру, олії, солі в посуді поганої якості.
АНТИПРИГАРНЕ ПОКРИТТЯ: Посуд поганої якості – головний ворог нашого здоров'я! Найчастіше використовувані матеріали це: кераміка, скло, алюміній, тефлон, полегшена сталь, емаль, антипригарні покриття. Такий посуд часто окислюється та іржавіє; як правило, вона виготовлена із тонких матеріалів, тому їжа часто пригорає. Дослідження доводять, що антипригарні покриття та інші подібні матеріали при нагріванні виділяють шкідливі речовини, які є канцерогенними. Антипригарна поверхня від Zepter виконана з використанням унікального методу, при якому змінюється структура металу, посуд виробляється без нанесення шкідливого покриття, тому безпечний для вашого здоров'я. А також її легко доглядати.
РАДІОЦИФРОВИЙ ТЕРМОКОНТРОЛЕР: Гарантуючи повний контроль над процесом приготування їжі, Радіоцифровий Термоконтроллер Zepter - це новий, високотехнологічний передовий пристрій, що забезпечує повністю автоматизований процес приготування їжі від початку і до кінця. Розумна технологія дозволяє вам готувати здорову їжу правильно, не проводячи багато часу на кухні. Це дає нам більше вільного часу, щоб присвятити тим речам, які нам подобаються. З радіоцифровим термоконтролером потрібна температура і час приготування встановлюються за лічені секунди, простим натисканням кнопки, забезпечуючи повністю автоматизований процес приготування їжі. Кольорові поля вказують на три діапазони температур: жовте поле для попереднього нагріву, зелене для правильної температури приготування, а червоне означає перегрів.
ЕКОНОМІЧНІСТЬ: Посуд Zepter заощаджує час. енергію, місце на кухні, а головне допомагає захистити здоров'я. Їжа готується у власному соку за низької температури, що дозволяє економити до 70% витрат на електроенергію та до 30% витрат на харчування, які можуть становити кілька тисяч євро щороку. Крім того, рідини не проливаються - плита завжди чиста; посуд заощаджує простір і його легко мити.
Характеристики сотейника Zepter
Висота, см | 7.5 |
Колір | Металик |
Діаметр, см | 24 |
Покриття | Ні |
Кришка | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручок | Нержавіюча сталь |
Індукційність | Так |
Посудомийка | Можна |
Особливості | Багатошарове дно, З двома ручками |
Виробник | Zepter |
Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!