Для кожного кухаря робота з ножем - одне з найтрудомісткіших занять на кухні. Тому так важливо, щоб ножа було ергономічним, правильно збалансованим, ідеально заточеним. Одним з таких є шеф-ніж санток Kai DM-0702 серії SHUN.
Чим ще ніж серії може Вас залучити?
- відноситься до серії професійного посуду
- довжина леза 16 см
- довжина рукоятки 12,2 см
- матеріал - нержавіюча дамаська сталь, 32-х шарова
- внутрішній шар виготовлений із сталі VGold-10, твердість - 61±1 HRC, 1,0% вуглецю, 1,5% кобальту
- класичне двостороннє заточування
- лезо ножа залишається гострим протягом дуже довгого часу
- ручка - ергономічна, виконана із стабілізованої деревини
- для кращого догляду, є можливість комплектації дерев'яними піхвами
- ручне заточування леза
Коли на кухні працює професіонал, посуд має бути найвищої якості.
Їх відмінності можуть бути у кольорі, розмірі, матеріалі чи комплектації