Ніж для стейку Kai DM-0711 SHUN – це японський ніж, представник серії ножів SHUN, виготовлених із дамаської сталі.
Ніж для стейку Kai DM-0711 SHUN має такі характеристики:
- Довжина леза 12,5 см
- Довжина рукоятки 10,4 см
- матеріал - нержавіюча дамаська сталь (32 шари), внутрішній шар виготовлений із сталі VGold-10, твердість 61±1 HRC, 1,0% вуглецю, 1,5% кобальту
- класичне двостороннє заточування
- лезо ножа залишається гострим протягом дуже довгого часу
- ручка дерев'яна із стабілізованої деревини (ламінована деревина Pakka)
- можливість комплектації дерев'яними піхвами (для кращого догляду)
- ручне заточування леза
Характеристики кухонного ножа Kai
Колір | Чорний |
Довжина леза, см | 12.5 |
Лезо | Метал, Нержавіюча сталь |
Рукоятка | Комбінована |
Клас | Професійні |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Kai |
Серія | Shun |
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!