Для кожного шеф кухаря, робота з ножем - одне з найважчих занять на кухні. Тому так важливо, щоб ножа було ергономічним, правильно збалансованим, ідеально заточеним. Одним із таких є ніж для сашимі-суші Kai MGR-0240Y SEKI MAGOROKU RED WOOD.
У чому його особливості та переваги?
Якщо Ви цінуєте час, комфортну та безпечну роботу професійного ножа, Вам сподобається представлена модель серії SEKI MAGOROKU RED WOOD.
Характеристики кухонного ножа Kai
Колір | Wood |
Лезо | Метал |
Рукоятка | Комбінована |
Клас | Професійні |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Kai |
Серія | Seki Magoroku Red Wood |
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!