Незамінний ніж для обробки м'яса
Ніж обвалочний Tramontina 24602-087 PROFISSIONAL MASTER white це зручний ніж із досить вузькою спеціалізацією. Він ідеально пристосований для відокремлення м'яса від кісток та його очищення від сухожиль. Але і для звичайної обробки м'яса він дуже зручний.
Характеристики ножа:
Переваги ножа:
Купуйте обвалочний ніж Tramontina 24602-087 PROFISSIONAL MASTER white незамінний атрибут для приготування ідеального соковитого стейку, та й взагалі будь-яких м'ясних страв.
Характеристики кухонного ножа Tramontina
Колір | Білий |
Довжина леза, см | 17.8 |
Лезо | Метал, Нержавіюча сталь |
Рукоятка | Бакеліт |
Клас | Побутові |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Tramontina |
Серія | Profissional Master |
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!