Спеціальний ніж для м'яса
Виконаний з не піддаються корозії, безпечних, довговічних матеріалів ніж обвалочний Tramontina 24603-086 PROFISSIONAL MASTER white відрізняється особливою ультратонкою формою леза. Воно створює потужне ріжуче зусилля і робить обробку навіть заморожених м'ясних інгредієнтів максимально комфортним заняттям.
Характеристики ножа:
Переваги ножа:
Щоб гарантовано, в гранично короткі терміни, і з мінімальними зусиллями підготувати м'ясо будь-якої жорстокості до подальшого приготування, достатньо купити ніж обвалочний PROFISSIONAL MASTER white.
Характеристики кухонного ножа Tramontina
Колір | Білий |
Довжина леза, см | 15.2 |
Лезо | Метал |
Рукоятка | Бакеліт |
Клас | Побутові |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Tramontina |
Серія | Profissional Master |
Ми не хвальки , просто
багато хто вже переконався
в порівнянні
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!
Їх відмінності можуть бути у кольорі, розмірі, матеріалі чи комплектації