Спеціальний м'ясний ніж
Завдяки чудовій пружності антикорозійного леза, яким оснащений виконаний з якісних матеріалів нож обвалочний Tramontina 24604-086 PROFISSIONAL MASTER white, цей прекрасний ріжучий аксесуар можна сміливо використовувати для акуратної обробки, як заморожених м'ясних, так і інших харчових інгредієнтів, що відрізняються великою твердістю.
Характеристики ножа:
Особливості ножа:
Щоб акуратно, рівно настругати заморожене м'ясо або рибу, а також мати можливість з комфортом обробити м'ясну тушу, достатньо купити ніж обвалочний PROFISSIONAL MASTER white.
Характеристики кухонного ножа Tramontina
Колір | Білий |
Довжина леза, см | 15.2 |
Лезо | Метал, Нержавіюча сталь |
Рукоятка | Бакеліт |
Клас | Побутові |
Кількість предметів | 1 |
Виробник | Tramontina |
Серія | Profissional Master |
Будь ласка, поділіться Вашим досвідом та отримайте бонус!